[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
ANNE GEERTS            GSM: 0476/ 89. 80. 06        E-mail: annegeerts @ skynet.be

DE REIS

Vlieg naar Tenerife Sur. In de haven van Los Cristianos neem je de boot naar La Gomera.  Alleen de expressboot gaat tot Valle Gran Rey. Anders is er nog bus /taxi

AANKOMST EN VERTREK

Je verblijft 7 nachten op de Finca Argayall.
Aankomst: zaterdag 16 juli 2011.
Vertrek:     zaterdag 23 juli 2011.
Dans: zaterdagavond t.e.m. vrijdagavond.      (dinsdag vrije dag).

ANNE GEERTS

Het blijft me raken en fascineren wat mensen beweegt en in beweging houdt. Hoe verschillend we ook zijn, er is een universeel weten dat ons verbindt. Als journaliste ontmoette ik mensen die hun dromen realiseerden. Sinds 1994 train en coach mensen naar effectief bezield werken en leven. In 1996 studeerde ik af bij Multidimens (gestalt & psychosynthese) en ontdekte de 5 Ritmes®. Een duo dat heel goed samen gaat! Sinds 2005 ben ik 5 Ritmes®docente met als extra de Heartbeat-training.
  

KOSTEN

* Workshop 5 Ritmes®: € 350,- (BTW incl.)
* ontvangen vr 1 april: € 300 ,- (BTW incl.)
* Vol pension (zwembad, privé-strand, thee, fruit) Afhankelijk vd kamer:  € 448,- tot  € 560,-
* Vliegreis  (vroeg boeken=goedkoper)
* Bootreis  (www.fredolsen.es)


INFORMATIE EN OPGAVE

* Beperkt aantal dansers! Volgorde betaling.
*Workshop: Inschrijving definitief na betaling van € 350,- of € 300,- op 063-1063778-14 van Anne Geerts. Het Registratieformulier dient ingevuld . Vraag het per mail.
* Kamers: contacteer mij maar betaal cash ter plaatse aan de Finca. Meer keuze voor mei'11. Jouw reservatie van de kamer is bindend (zie onder)

ANNULEREN

* Workshop: in alle gevallen wordt  € 90,- niet teruggestort. Tot 9 weken voor de workshop krijg je de rest terug. Daarna niet meer tenzij iemand jouw plek kan innemen.
* Kamers: De Finca rekent 10% van april tot half mei, daarna 30% tot 7 dagen voor de workshop, daarna 50% van jouw kamerprijs.
* Zorg bij boeking van uw reis zelf voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

MEEBRENGEN

Gemakkelijk zittende, lichte (dans)kleding Iets dat voor jou overvloed symboliseert.
  
ANNE GEERTS
GSM: 0476/89.80.06
Tel.: (+32) 02/581.09.21
          www.danshetleven.be

OVERVLOED IS EEN DANS

Dit is een uitnodiging om via de 5 Ritmes® terug bij zinnen te komen: intens dankbaar voor het leven. We dansen voor stroming in ons lijf en leven. We vertrekken waar we zijn, met/bij wie we zijn! We nemen tijd om onszelf te verwelkomen. Immers vanuit rust en respect voor onszelf is het makkelijker om ons van harte te openen voor de wereld, anderen, sluimerende domen en wensen! We bewegen bewust om terug te vertrouwen, om helder te communiceren en effectief te handelen, om moeiteloos te veranderen waar nodig, om vreugdevol te delen en vol-uit te genieten, …
We dansen ‘s ochtends en voor het avondeten in de mooie studio op de Finca. Alles wordt helder afgesproken. Elke middag vrij om te zwemmen, relaxen…  Dinsdag= vrije dag om zelf in te vullen: massage regelen  zonnen, wandelen, winkelen, een bootreis maken naar de dolfijnen en pilootwalvissen...
  
Dans het leven